Get to know the community - @britthagebout

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 11:15

Hii!
Ten eerste, wat tof dat ik dit mag doen!! Het voelt heel bijzonder om onderdeel te zijn van zo’n community en om mijn stemgeluid te mogen en kunnen delen :)
Toen ik dit stukje ging schrijven moest ik eigenlijk even heel goed nadenken over hoe ik nou eigenlijk bij spiritualiteit terecht ben gekomen, of hoe het naar mij is gekomen. Ik denk dat ik hier in eerste instantie niet zo een heel direct antwoord op had, aangezien het eigenlijk vrij geleidelijk en in fases is gegaan.
Als kind was ik altijd al hyperenthousiast en ultra nieuwsgierig. Altijd op zoek naar meer en nieuwe dingen. Toen ik wat ouder was kon je me eigenlijk bijna altijd op YouTube vinden, waar allemaal bijzondere mensen met nieuwe en interessante informatie te vinden was. Ik ben zo langzaamaan, en later ook via instagram, denk ik steeds meer in het wereldje gerold. Van mediteren, naar manifesteren, naar me verbonden voelen met stenen, anderen en mezelf eigenlijk :).

Wat voor mij wel een grote shift is geweest, is het beëindigen van mijn relatie met een van de liefste jongens ooit. We waren al wat langer samen en ik hield zielsveel van hem, maar we waren eigenlijk allebei niet meer op de plek om op die manier van een ander te houden. Die keuze is voor mij heel lastig geweest en voelde toentertijd heel zwaar en egoïstisch ook, maar daarna is er een hele nieuwe wereld van zelfliefde voor mij open gegaan. En ik ben daar eeuwig dankbaar voor. Ik moest ineens op mezelf bouwen, in plaats van op hem, en mezelf vermaken, mezelf complimenteren, van mezelf houden. Want hij ging dat niet meer voor me doen. Inmiddels zijn we al weer een tijdje samen, nadat we beiden op onszelf hebben gefocust, en onze liefde voor elkaar (en onszelf!) is nog nooit zo sterk en zo mooi geweest.

Dit heeft me ook heel erg geleerd dat alles zal zijn wanneer het zal zijn. Dat dingen die meant to be zijn zullen gebeuren. En dat ik precies ben waar ik moet zijn.
Sinds ik die keuze voor mezelf had gemaakt ben ik ook zoveel mooie mensen, plekken en gebeurtenissen tegengekomen. Ik ben bewuster van alles wat ik heb en ben hier ontzettend dankbaar voor. Ik ben gegroeid in m’n spiritual practices en voel me grappig genoeg more grounded nu. Ik zweef, maar ben tegelijkertijd grounded. Ik hou van het leven, ook wanneer het allemaal even niet zo leuk voelt.
Ik hoop heel erg dat je van mijn stukje hebt genoten, en voel je vooral vrij om een gesprekje met me aan te gaan via instagram! Ik vind het altijd super tof om nieuwe mooie mensen te ontmoeten :)
Ik wens je de fijnste dag (of nacht) toe, maak er wat moois van <3

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.