Get to know the community - Spiritualityscombined

Gepubliceerd op 29 juli 2021 om 11:11

Mijn moeder studeerde energetische therapie toen ik klein was, dus het zat er eigenlijk met de paplepel ingegoten. Ik werd opgevoed met essentiële oliën, informatie over de chakra's, edelstenen en bewustwordings oefeningen. 

Toen ik ouder werd heb ik een hele rommelige periode beleefd, waarin ik out of touch raakte met alles wat mij dierbaar was. Spiritualiteit heeft mij geholpen om weer terug bij mezelf te komen; de magie in de wereld weer te zien.

Voor mij zit de magie in de kleine dingen; de lichtinval op een blad op een frisse vroege morgen, de geur van regen of het zicht van kleine insecten in de natuur. Spiritualiteit helpt mij gronden, het helpt mij inzien dat ik een deel uitmaakt van iets wat veel groter is. Wanneer je deel uitmaakt van iets groters vergroot niet alleen je vertrouwen, maar kun je je pijn beter relativeren. Door bewust te worden van de wereld om je heen wordt ik mij meer bewust van mijn wereld binnenin❣️

 

@spiritualityscombined


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.