Get to know the community - Zainab <3

Gepubliceerd op 15 juli 2021 om 11:00

Beste Nuchtere zweefteven,


Ik ben Zainab, 28 jaar en moeder van een prachtige leeuw, genaamd Abdullaah.
Een prachtige mogelijkheid werd mij geboden om te vertellen over mijn reis naar de verbreding van mijn spiritualiteit.Mij kan je niet enthousiaster maken als ik over spiritualiteit kan praten.
Het spirituele is iets prachtig, het houd je nuchter maar het laat je ook zweven.Wat mij vooral nuchter houd, is dat het je vooral in het nu laat leven.Je bent bezig met "nu" en niet met het verleden of de toekomst.Hier begint je reis eigenlijk, want om in het "nu" te leven, is één ding belangrijk: JIJ bent belangrijk.
Dat was iets wat voor mij nogal moeilijk was. Om mezelf op de eerste plek te zetten.Tot ik erachter kwam, dat ik eerst mezelf gelukkig moet maken voor ik anderen gelukkig kan maken.Voor ik anderen kon inspireren met mijn energie.
Uiteindelijk is mijn reis prachtig verlopen, ik heb mijzelf geaccepteerd hoe ik ben.Dat ik de persoon mag zijn wie ik ben.

 

Klinkt heel makkelijk gezegd, maar dat was het niet.Zoals iedere reis ook zijn hobbels heeft, had mijn reis dat ook.
Maar om te zweven, moet je eerst hard werken.En ik geloof oprecht dat niks beter is dan aan jezelf werken, jezelf waarderen, jezelf eren.Dat is wat mij ook laat zweven: de self-care momenten waaronder het mediteren, iedere ochtend affirmaties opzeggen, brainwaves luisteren om te helen en voor nog meer positiviteit.
Als ik met al het bovenstaande bezig ben voel ik mij dus een echte Nuchtere zweefteef. Waarom? Omdat ik mezelf de plek geef die ik verdien, helemaal bovenaan!

 

Nu geloof ik best dat de vraag naar boven komt: "Hoe ben ik geïnteresseerd geraakt in mijn persoonlijke ontwikkelingsspiritualiteit?"

 

 

Na mijn scheiding van 2 jaar geleden, kwam ik erachter dat ik heel wat te verwerken had.Ik kwam erachter dat ik eigenlijk alles behalve mezelf was.Dus ging ik aan de slag met mezelf: Ik kwam erachter dat ik eigenlijk heel bijzonder was, informatie over het hoogsensitieve kwam op mijn pad en toen vielen alle puzzelstukjes op haar plek.Ik ben therapie gaan volgen en merkte dat mijn honger naar het spirituele steeds meer toe nam.Die innerlijke rust, ik wilde meer.
En zo begon ik met mediteren, het luisteren van brainwaves/solfeggio, het dankbaarheidsdagboek.Maar de honger verdween niet, ik wilde nog meer!Dus begon ik mij te verdiepen in de wereld van edelstenen, the law of attraction etc.En ik kwam erachter dat de spirituele wereld zo enorm breed is.
Mijn leven is sindsdien compleet veranderd.De rust die ik ervaar heb ik nog nooit ervaren.

 

De positiviteit, de drang om mezelf meer te ontwikkelen.Na 27 jaar kan ik nu na een jaar zeggen: ik ben thuis gekomen.Ik ben mezelf en ik ben er trots op.
Mijn meest spirituele ervaring is hier een mooi voorbeeld van:Tijdens het mediteren sloot ik mijn ogen en zag ik steeds mezelf voor me, alsof ik een paars ei om me heen had.Een paars ei van een krachtig energieveld waardoor ik mezelf bescherm.Deze meditatie liet mij zien dat al het harde werken niet voor niks is geweest.Dat ik nu mijn eigen bescherming heb gemaakt van een krachtig energieveld die ik alleen maar nog krachtiger kan maken door door te gaan met wat ik nu allemaal doe.
En dat is ook wat ik jullie allemaal zou willen mee geven:Maak zo een krachtig energieveld voor jezelf met positiviteit.Waardoor je alleen maar nog meer positiviteit zal aantrekken, rust zal aantrekken.Waardoor het negatieve in minderheid zal zijn en het positieve zal overheersen.
Waardeer jezelf, eer jezelf

 

Vergeet niet en zeg tegen jezelf: Ik kan alles, ik mag er zijn.Ik ben bezig met mijn reis en nog steeds zal ik blijven transformeren tot ik de prachtige lotusbloem zal worden, die ik mag zijn.Want ik ben ik

 

Instragram: @zainabarj_19


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.