5 voordelen van een Himalaya zoutlamp

Gepubliceerd op 30 juni 2021 om 17:24

1. Het Himalaya zout in een zoutlamp, bevat negatieve ionen die de luchtkwaliteit verbeteren.
Deze negatieve ionen komen in de natuur voor via de effecten van water, lucht en zonlicht. Ben je ooit voor een wandeling door de bergen of in de buurt van een waterval gegaan om je op te laden? Negatieve ionen zijn deels te danken voor dat geweldige gevoel. 

2. Zoutlampen zuiveren de lucht. Deze steen-zoutlampen trekken namelijk waterdamp aan, dus het stof en de schimmel wordt op deze manier uit de lucht getrokken.

3. Je kan er sneller in slaap van vallen. Het prachtige warme en zwakke licht wat van de zoutlampen afkomt zorgt ervoor dat je direct minder stress ervaart en sneller in slaap valt.

4. Zoutlampen kunnen je humeur verbeteren, volgens een Universtair onderzoek kan blootstelling aan een zoutlamp het gehalte aan serotonine en tryptofaan in het lichaam verhogen. 

5.  Ze zien er mooi uit en laten je ontspannen, of de ioniserende voordelen nou werken of niet. De roze warme vibes die ze uitzenden laten je ontspannen en zijn gewoon mooi!

Er zijn nog geen wetenschappelijke bewijzen van. Net zoals bij elke alternatieve therapie of geneeswijze kun je het beste zelf oordelen en niet op de mening van anderen af gaan. Iets kan voor de een wonderen verrichten, maar voor de ander niets doen. Probeer het dus vooral lekker zelf uit.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.